.

ÁSzF


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Webshopunk kínálata saját tervezésű modellekből áll, azok mindegyike különálló szellemi termék.

© Minden jogot fenntartunk.A digitális szabásmintákat kizárólag e-mailban küldjük, banki előre-átutalás ellenében, dwg fájlformátumban.

A szabásminta kinyomtatása, kivágása a vásárlót terheli.

Webshopunk szabásminta fájljait csak azoknak ajánljuk, akiknek előzetesen az ingyenesen letölthető szabásminta alapján elkészített ruhadarab megvalósítása nem ütközik akadályba és a próbatermék teljes elégedettséget vált ki.

FIGYELEM! Ha az ingyenes próbadarabbal nem tudja kivitelezni elvárásainak megfelelően a ruhadarabot vagy annak elkészítése után nem elégedett a kapott szellemi termék minőségével, illetve a megvalósítás folyamatában nem vállalja az Önre háruló feladatokat, kérjük ne rendeljen a szabasminta.com webshopból!

Megrendelés jelen feltételek elfogadásával, fizetés kizárólag teljes összegben előre, banki átutalással történhet.

A fizetés banki visszaigazolása után a vásárló a megrendelt szabásmintát az általa magadott e-mail címre 10 napon belül kapja meg. Vételár visszatérítése csak abban az esetben lehetséges, ha a szabasminta.com átlépi a teljesítési határidőt.

Személyes ügyfélfogadás nincs, áraink azért kedvezőek, mert személyes ügyfélszolgálatra fenntartott iroda nem létezik.

Mérettáblázataink megfelelnek a statisztikailag igazolt anatómiai méreteknek és az irányadó szabványoknak. Csak a megrendeléskor leadott méretet/méreteket küldjük a megrendelő felé. Új méret igénylése további megrendeléssel lehetséges, feltéve, ha az új méret szerepel az adott modell felkínált mérettartományában.

Kérjük szíves megértését abban, hogy weboldalunk nem biztosít személyre szóló divattervezést, nincsenek egyedi modellek, a honlapon fellelhető információs anyagokon túl tanácsadással nem állunk rendelkezésre és külön kívánságokat sem áll módunkban teljesíteni.


Artelier Ruhaipari Mérnökiroda